Cattery First Love

Laat hier uw berichtje achter.

Geschreven door Laura & Quint Fraiquin, 16. okt, 2020

Vandaag hebben we onze Saar(tje) opgehaald, een prachtige kitten. Onze kinderen moesten erg lang wachten totdat Saar er eindelijk was, maar we mochten van Gerard en zijn vrouw altijd langs komen om te knuffelen en dat hebben we ook gedaan. Er is veel kennis aanwezig bij Gerard, deze mensen weten echt wat ze doen en doen dit erg goed. Ik beveel deze cattery dan ook van harte aan!

E-mail:

Laurafraiquin

@hotmail.com

Geschreven door Wim en Wil Hoogendijk., 16. okt, 2020

Tot volle tevredenheid een kitten gekocht bij deze cattery. Kundige mensen en heel vriendelijk. Hopen veel plezier van ons kitten te hebben.Voor vragen kunnen we altijd terecht bij Gerard en Hilde.

E-mail:

wimenwil40

@gmail.com

Geschreven door Jan en Sylvia van Gameren, 22. jul, 2020

In maart de 2 zusjes Tom & Jerry opgehaald bij deze cattery. Hele vriendelijke mensen met hun hart op de juiste plaats! De kittens zijn heel lief en aanhankelijk. Voor vragen kan je altijd bij Hilde en Gerard terecht. De kittens waren heel snel gewend, en voelde zich al snel thuis.

E-mail:

@planet.nl

sylviadevries

Geschreven door Marike, 26. mei, 2020

Hier hebben wij Akira gehaald. Wat ons meteen opviel, was dat de katten meteen op schoot kwamen. 1 voor 1 kwamen ze ons even inspecteren. Gerard en Hilda, zijn enorm vriendelijk en gastvrij. Hadden dan regelmatig contact en nu nog steeds eigenlijk. Mochten we in de toekomst weer een kitten willen, dan zullen we zeker hier weer eens kijken

Geschreven door Linda, 25. mei, 2020

Wij hebben Siggy bij cattery firstlove gehaald.Wij hadden gelijk heel leuk contact met Gerard en Hilda. Konden onze kitten regel matig bezoeken en leren kennen.Daar bij veel tips onder genot van een kopje thee-koffie.Er heerst een ontspannen sfeer en heel veel liefde voor alle katten en dieren

E-mail:

@outlook.com

Linda-minderhoud

Geschreven door Monique, 29. okt, 2017

Wij hebben een goede ervaring met deze cattery. Naast het feit dat het een mooie kotten is, zijn Hilda en Gerard kundig en betrokken, ook nadat we het poesje hebben opgehaald. Ze moest even wennen en nu toch écht wel thuis!

Geschreven door Luuk en Maran, 19. sep, 2017

Sinds een paar dagen zijn wij de gelukkige eigenaren van een lief katertje en poesje. Het zijn sociale, lieve, aanhankelijke kittens. We hebben een hele goede ervaring met deze cattery en kunnen het zeker aan iedereen aanbevelen!

E-mail:

@hotmail.com

maranbikker

Geschreven door Ronald van Putten, 18. sep, 2017

Een verzorgde website met mooie foto's. De reacties zijn ook positief. Ik wens jullie verder veel succes.

Geschreven door kitty, 17. feb, 2017

Geweldige dieren mensen.met het hart op de juiste plaats. Prachtige maar vooral hele lieve sociale Maine Coons.

E-mail:

@cs.com

kittybonte

Geschreven door Kimberley de Groot, 31. jan, 2017

In november 2014 onze kittens opgehaald. We kwamen in de eerste instantie kijken voor de rooie kater, maar uiteindelijk toch besloten om beide te nemen. Ze waren zo onafscheidelijk. Nu nog steeds

Geschreven door Jennie de Ruiter, 30. jan, 2017

Wij hebben Bodhi, een prachtige blacksilver kater van deze Cattery. Hij is pas een jaar geworden en het is een prachtbeest. Hij is heel lief en erg aanhankelijk. We zijn zo blij met hem. We hebben erg goede ervaringen met Gerard en Hilda. We waren altijd welkom om bij Bodhi te komen kijken toen hij daar nog woonde. Ook al onze vragen werden goed beantwoord. Altijd voldoende foto's op Facebook en op de website van de kittens. Ik keek er altijd weer naar uit want 13 weken is lang wachten. Al met al kan ik iedereen deze cattery aanraden. Daarom ben ik blij met dit gastenboek want dat verdienen ze. Bedankt Gerard en Hilda voor dit heerlijke beest. Bodhi is ook te zien onder de link Kittens van eerder"+ Hij zit daar aan de zee tussen de vissersnetten. Hij is zo sociaal dat hij afgelopen zomer meegeweest is naar Kroatië.

E-mail:

@upcmail.nl

t.veenstra97

Geschreven door michel K , 30. jan, 2017

wij zijn de baasjes van een prachtige kater genaamd Storm .
hij is net een jaar geworden.
we krijgen alleen maar complimenten over hoe hij eruit ziet .
ook mijn schoonmoeder heeft bij cattery first love een kater gekocht. ook deze kater is een prachtig beest met een toepasselijke naar BEER. tis echt een beertje. zacht en mooi in de vacht.
als bezitters van de Katers zijn we dan ook erg tevreden met deze cattery en kunnen hem dan ook aan iedereen aanbevelen.
de beheerders Gerard en Hilde zijn de vriendelijkheid zelve en staan open voor alle vragen. dit vanaf het eerste contact.
nogmaals een prima Cattery.

E-mail:

kuiper.michel

@gmail.com

Geschreven door Robert en Maja Scholing, 30. jan, 2017

wij zijn super blij met onze twee maine coons Fame en oscar van deze cattery.
wat een mooie,vrolijke,sociale en gezonde maine coons zijn het. Fame hebben we als eerste in huis genomen in oktober 2014,zij komt uit het nest van Gridessa en Rammstein 19-7-'14. Oscar hebben we een half jaar later in huis genomen,hij komt uit het nest van Mariah en Rammstein 28-12-'14. het is hier in huis zo gezellig,elke dag weer genieten met die twee. maar een maine coon werkt verslavend...dus komt er een derde bij;Hunter,in maart komt hij hier wonen. hij komt uit het nest van Fien en Rammstein 9-12-'16.
gerard en Hilda zijn twee fantastische cattery eigenaren met het hart op de juiste plek!! je kunt met alle coon vragen bij ze terecht. de deur staat altijd open.

E-mail:

@gmail.com

mscholing74

Geschreven door Björn Zwaan, 30. jan, 2017

Wij zijn in het gelukkige bezit van een prachtige poes hier vandaan. Yule is inmiddels 2 jaar en we hebben besloten om er nog eentje hij te halen. Uiteraard weer bij Gerard en Hilda, en deze keer een kater, Riley.

Geschreven door Kitty, 13. dec, 2013

Geweldige nieuwe website, gefeliciteerd.

E-mail:

@cs.com

kittybonte